G.F.F

LIVSSTILSVEILEDNING


Om meg


Våren 2021 fullførte jeg en bachelor i folkehelsearbeid. I løpet av studieløpet har jeg tilegnet meg kunnskap om hva som påvirker helsen vår og hvordan vi kan få en bedre helse. Folkehelsearbeid er en svært tverrfaglig utdannelse, og jeg ønsker å bruke denne utdannelsen til å hjelpe mennesker med livsstilsendringer.

Jeg ønsker å holde meg oppdatert på fagfeltet og søker stadig mer kunnskap, slik at jeg kan hjelpe deg på best mulig måte.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?


Jeg hjelper deg med å endre din livsstil til det bedre, slik at du kan få overskudd og kjenne på mestring knyttet til valg i din hverdag.

Er du usikker på hvordan du kan få mer overskudd, og hvor du skal begynne en prosess mot endring? Synes du det er mye forvirrende informasjon, og ikke vet hva som er riktig for deg? Jeg hjelper deg med å finne en livsstil som passer for akkurat deg, og hvilke endringer du kan gjøre for å nå ditt mål mot bedre helse.

Sammen endrer vi en vane av gangen, og former din nye livsstil.

Priser


Første måned: 2200kr

Andre måned og utover: 1900kr


Jeg håper du er klar for en forandring som fører til økt energi og mestringsfølelse knyttet til din hverdag og dine valg.Kontakt

E-post: siren@grovenfunksjonellfitness.no

Mobilnummer: 907 05 627